Всяка година европейските градове се надпреварват кой ще има най-красиво,

...
Всяка година европейските градове се надпреварват кой ще има най-красиво,
Коментари Харесай

Необичайни коледни елхи

Всяка година европейските градове се надпреварват кой ще има най-красиво, забавно и запаметяващо се коледно дърво – що се касае за наслаждение и горделивост на локалните поданици, толкоз и с цел да се привлекат повече туристи. Ето четири от най-интересните коледни дръвчета тази зима:
  Коледно дърво, направено от порцеланови чаши и чинии в град Хаселт, Белгия. Дървото е високо девет метра и на него са намерили място над 5 000 чинии и чаши, всичките дарени от жителите на града особено за задачата. Едно положително приложение за остарялата единична посуда, която по този начин и не намира място на масата.
  Елха, направена от стъклени топки в град Валета, Малта. Висока е седем метра и се състои от повече от 2 000 стъклени топки, всичките ръчно направени от стъкларите на Mdina Glass.
  Елха, направена от пластмасови шишета – забавно, екологично решение, освен това наподобява напълно коледна. За изработването й са употребявани 40 000 зелени пластмасови шишета, среща се в град Каунас, Литва.
  И коледната апаратура в Брюксел, която тази година е поставена на мястото на обичайна елха в центъра на града. През нощта цялата е осветена и грее в всякакви цветове, а през деня може да се влиза вътре и се стига до самия връх, където има дървена платформа и се вижда града. Интересно дизайнерско решение, провокирало доста диспути и сериозен митинг. 
  А на вас кое ви харесва най-вече?  






























Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР