Всяка една политическа криза генерира много напрежение и лоши управленски

...
Всяка една политическа криза генерира много напрежение и лоши управленски
Коментари Харесай

Цветанов за Магнитски: Показва зависимостта ни от Русия, пряко свързана с корупционни схеми

Всяка една политическа рецесия генерира доста напрежение и неприятни управнически решения - миграционната тематика е една от тях. Това рефлектира върху всички браншове в страната - стопанска система, инфлация, неявяване от международната сцена. Това съобщи водачът на “Републиканци за България ” Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в предаването “Денят стартира ” по Българска национална телевизия.  
Всичко по тематиката: Новите наказания " Магнитски " 94
Този миграционен поток ще се усилва. След земетресението в Турция не ни чака хубаво лято. Системни проблеми в бранша за сигурност са в основата на това, което следим като резултат. Има липса на оперативна информация. България влезе в интернационалния продан с това по какъв начин не може да противодейства на миграцията. Когато не познаваш система, когато през последните години има случаи с такова държание - това е или липса информация или следим управническа отпадналост. Липсва управническа стратегия, политики и небосвод. Ние вървим след събитията, уточни Цветанов.  

Според него би трябвало да има двустранно съдействие сред България и Турция. По думите му страната ни отсъства от интернационалната сцена.  

Санкциите по “Магнитски ” са огромен проблем за страната. Това демонстрира какво се случва през последните няколко десетилетия в странат ни - зависимостта ни от Русия, която е директно обвързвана с корупционни схеми. Оценката ще е в отрицателен проект на идващите избори. Определени лица прокараха Турски поток. Това не беше ли политиката на Путин да заобиколи Украйна. Тук е казусът, че ние обслужваме съветските ползи за сметки на българския гласоподавател, поданик. Лишихме се от тръба с уредени доставки за сметка на друга, която беше 90% заета от „ Газпром “, добави водачът на “Републиканци за България ”.  

Относно Владислав Горанов, има дейности които са подхванати от различен човек, който е дал други показания, които не са тествани. Тук идва въпросът дали институциите работят. Всичко, това което се случва води до репутационна вреда и до повишаване на напрежението. Всички демократично мислещи гласоподаватели могат да вземат вярното решение. Когато създадохме “Републиканци за България ” искахме да бъде алтернативата. В ръководството на Борисов би трябвало да създадем разграничаване сред трите му мандата, сподели още той.  

Политиката, която сме определили е обвързвана с локалните избори. Провеждането на доста парламентарни избори не трансформира политическата представителност. Местните избори ще разсечат този политически възел. Когато бъдат обединени всички периферни партии, изясни още Цветанов.  

Той още един път съобщи поддръжката си за новтаа коалиция “Продължаваме промянта - Деморатична България ”. Като ги дефинира като добър, ярък лъч.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР