Всяка дума има уникалната сила и способност да промени света,

...
Всяка дума има уникалната сила и способност да промени света,
Коментари Харесай

„Три ангела“ – силна молитва, която защитава от проблеми

 три-ангела

Всяка дума има неповторимата мощ и дарба да промени света, изключително в случай че е обърната към Бог. Молитвата е един от най-силните амулети, налични на индивида.

Има един избран вид хора, които е назовават енергийни вампири. Нарочно или не, само че те крадат виталните ви сили, опустошавайки вашата душа. След такова другарство се унищожава биополето, човек става предразположен и уязвим, лишава се от отбрана от отрицателни проявления.

След като пуснете вирусният поток, вие ставате заложници на проблеми, които безусловно се взимат отникъде. Но има отбрана. Молитвата „ Три ангела “ е мощен талисман, която, сходно на щит, ви защищава от отрицателното и неприятното.

Как да се избавите от проблеми и неприятности

Никой не е предпазен от непредвидени обстановки: от време на време те даже са нужни, с цел да осъзнае човек грешките си, да премисли своя живот и да вземе ограничения за подобряването му.

Но от време на време за нашата тъга не сме отговорни ние, а близките. Но има едно мощно оръжие, което може да изкорени всеки проблем и това е думата.

Ще попитате по какъв начин по този начин? Нима може да защитиш живота си единствено благодарение на произнесени думи?

Разбира се, молитвата-амулет не е панацея против всички беди, само че всяка тягост, водеща началото си от отрицателни настройки, мисли или негативно въздействия, може да се „ изключи “ изцяло по този начин, че казусът да не ви засегне.

Когато против изправите против някоя тягост, наложително си кажете молитвата-амулет. Това ще ви помогне освен да забравите за случилото се, а и да отразите, отстраните, отдалечите всичко отрицателно.

Когато се обръщате към Бога непосредствено или посредством светии, знайте и вярвайте, че наложително ще ви оказват помощ. Вие не сте сами, а чудеса се случват постоянно – всеки ден, всеки час. Просто би трябвало да умеете да слушате, да забелязвате и да усещате сърцето си.

Молитвата-амулет „ Три ангела “

Известно е, че всеки човек има един ангел-хранител, изпратен от Господ за отбрана. А съгласно някои предания, нас ни пазят три ангела едновременно – два небесни и един земен.

Небесните ни направляват в моментите на раждането и гибелта, а земният се грижи за живота ни.

Силата на трите ангела, която ще възпламеним с молитва, става самобитен щит, отразяващ всички неприятности и проблеми, за които сме почтени.

Вземете три църковни свещи, запалете ги, настройте се за молитва. Освободете се от всички мисли, които ви пречат да чуете вътрешния си глас, излизащ от сърцето.

Останете сами със себе си, в случай че събитията го изискват. Обърнете се към Господ, разкажете всичко, което ви тревожи и не ви дава покой. Но не позволявайте на никого зло, даже в случай че знаете кой ви желае  на вас злото. Вие не сте арбитър и главорез.

Не бързайте, отпуснете се, дишайте надълбоко и умерено. Сега прочетете молитвата-амулет, една от най-силните. Ще забележите, че в случай че започнете да я четете постоянно, след известно време проблемите ще стартират да изчезват от живота ви. Първо дребните неприятности, след това по-големите.

В последна сметка ще бъдете предпазени от всичко отрицателно. В миг, когато сте се уплашили, когато ви безпокоят тревожни мисли, скверни интуиции или нещо друго, би трябвало да прочетете с спокоен глас тази молитва:

„ Спаси, Боже. Съхрани, Боже. Ти ми изпрати на помощ три Ангела, три Архангела, предани бранители. И Ти им сподели да ме пазят, на никого да ме обиди да не дават, от всяка злина да ме избавят, щастието мое да пазят. Чуйте ме, Ангели, мои Архангели, за вашата помощ апелирам, с неволя желая да се оправя. Поставете защитна ограда от земята до самите висини, през която никой да не може да мине. Искам да спра да се опасявам от всевъзможни несгоди, неприятни езици, зли очи, думи скверни, заболявания люти, зли хора и всичко дяволско, което има на земята. Аз зная, зад вашия тил е като зад зрава стена. Спасете и съхранете Божия раб (вашето име), Ангели. Пазете ме от заран до вечер. В името на Отца, и Сина, и Светия Дух. Амин “.

Бедите и нещастията може да ви предизвестяват за това, че сте се отклонили от пътя. И до момента в който не спрете, ще става все по-лошо и по-лошо. Вземете и преосмислете обстановката.

Помислете какво ще стане, в случай че се обърнете на другата страна и измененията разпоредбите на играта, и какво ще стане, в случай че останете на място. Експериментирайте.

Източник: webmiastoto.com

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР