Всичко започна с рутинна проверка заради това, че съм мотоциклетист

...
Всичко започна с рутинна проверка заради това, че съм мотоциклетист
Коментари Харесай

,,Бях свален по лице на земята, ритаха ме, пускаха ми ток по тялото“: Мъж с разказ за полицейска проверка

„ Всичко стартира с рутинна инспекция поради това, че съм мотоциклетист и бях спрял и имаха опция да ме ревизират “, по този начин стартира разказът на един моторист в мрежата.
„ След като се откри, чe номера на мотора не се вижда поради позицията, в която е. Заради тази и още една такава неправда имаше словесно напрежение, само че аз от своя страна не съм употребявал прилагателни или псувни ориентирани към тях.
Очаквах развоя на обстановката като през това време сърфирах в интернет на няколко метра до полицейската кола. След като изчаках 5 мин. отидох до прозореца на лидера с цел да схвана какво следва.
Полицая, който малко по късно разбрах, че се споделя Владимир Петров Петров ми сподели да се отдръпна тъй като съм пречел на сътрудника. В отговор на това му споделих, че желая да схвана защо става въпрос и какво следва.
Получих второ предизвестие с думите:
-Това е полицейско предписание пречиш на сътрудника.
В отговор още веднъж му споделих че желая просто да схвана какво се случва защото ме визира директно и тогава ми бе нанесен първия удар. Последваха още голям брой удари като през това време аз не съм отвръщал по никакъв метод.
След като и водачът на патрулката се включи, ми бяха сложени белезници и бях свален на земята по лице.
Тогава за моя изненада започнаха да ме ритат в главата гневно вследствие на което получих междинни телесни повреди като счупвания и хематоми.
В полицейската кола на път към районното ми бъркаха в очите в резултат на, което са неузнаваеми.
В районното ми пуснаха ток в главата и в слабините, с цел да подпиша документ с погрешно наличие, в който написа, че съм ги бил нападнал, а това е чиста неистина и мъченията отново споделям бяха за да ме принудят да ги подпиша.
Това е една доста къса версия на едно прекарване обвързвано с доста болежка с дълготрайност към 4 часа.
В полицията (първо районно град Варна) изядох още доста пердах и получих не една обиди и закани. Буквално бях изтезаван “, написа пострадалият и желае подпомагане.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР