Всичко се е случвало в българската политика, но такава нечувана

...
Всичко се е случвало в българската политика, но такава нечувана
Коментари Харесай

Безочие! ПП признаха за записа „събиране на кеш пари за изборите“: Не можахме да ги съберем

Всичко се е случвало в българската политика, само че такава нечувана безочливост и необмислено газене на всички законови и морални правила не е имало.
След като изтече нов запис от среща на Политическа партия, в която Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков и Лена Бориславова разискват по какъв начин да намерят „ кеш пари в торби “ за предизборната си акция (преди да създадат сглобката) и си постават за цел да съберат 3 милиона лв., радетелите за новия морал в политиката излязоха с пост във Facebook, в който признаха за достоверността на записа. Признаха, че са търсили пари кеш за избори!!!
В него записа водачите на Политическа партия декларират, че има всекидневен „ кеш в тобри “, а Кирил Петков се обажда на Пламен Бобоков, с цел да желае пари за акцията.
Вчера уеб сайтът „ Афера “ разгласява запис от диалог по време на акцията за последните парламентарни избори, преди съставянето на „ Сглобката “.
В него вземат участие Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков. В аудиото се чува някогашният финансов министър, който декларира, че „ всекидневен кеш имаме “, а Кирил Петков му дава отговор – „ по този начин или другояче ще намерим “ В края на разговора се чува телефонен диалог сред Кирил Петков и Пламен Бобоков.
Петков желае от Пламен Бобоков още един милион и половина… за акцията. „ Имаш ли някой, дето може да даде за още малко пари? От… може да са публично, може да са импровизирано “, се чува в записа.
В обява на формалната си страница „ Продължаваме промяната “ признават, че на изборите през 2023 г не са съумели да съберат пари, с цел да финансират акцията си. Прилагат и запис, който мъчно се чува, предава Епицентър.
Добавят още: „ Сега ситуацията е същото, по тази причина и сме оповестили дарителска акция. Другият извод, който се постанова, е че българските служби ни наблюдават и подслушват. Това може да ви изясни и за какво ГЕРБ и Движение за права и свободи водиха такава люта борба, с цел да ги запазят в този тип “, пишат от Политическа партия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР