Всичко, което излезе като интерпретации и внушения през последните няколко

...
Всичко, което излезе като интерпретации и внушения през последните няколко
Коментари Харесай

Цветанов: ГЕРБ не се интересува от спекулациите на БСП

Всичко, което излезе като тълкования и внушения през последните няколко месеца от страна на Българска социалистическа партия за сделки за взаимно ръководство с ГЕРБ след изборите на 26-ти март, е причина за признатата на Конгреса ни през вчерашния ден декларация. Искахме да пресечем всевъзможни спекулации и въвличането на ГЕРБ в почистване на вътрешнополитическите сметки на Българска социалистическа партия. Това разяснява пред медиите в Пловдив зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов. Там той взе участие в откриването на конференция за цифрова сигурност и просвета, културно-историческо завещание и цифровизация.
„ Ние сме наясно, че единственото допустимо работещо парламентарно болшинство е с Обединени патриоти и сега изпълняваме 4-годишната си управническа стратегия въз основата на съдружното ни съглашение “, безапелационен бе зам.-председателят на ГЕРБ. По думите му изборите са завършили на 26-ти март и е доста необичайно за какво Българска социалистическа партия още приказват за тях. „ За разлика от Българска социалистическа партия, ние сега желаеме да фокусираме силата и вниманието си върху европредседателството, Западните Балкани, както и върху това да се чува мощният глас на България в Европейския съюз.
В отговор на журналистически въпрос, обвързван с случая по време на футболната среща сред „ Локомотив “ (Пловдив) и ЦСКА през вчерашния ден, Цветан Цветанов уточни, че превантивните ограничения преди всяка футболна среща, която носи избран риск, са изключително значими. Той добави, че когато не е потърсено съдействието на органите на Министерство на вътрешните работи, с цел да охраняват това спортно събитие, се стига до сходен случай. „ Сигурен съм, че в случай че имаше полицейски чиновници, щяха да отчетат заплахата от разгръщане на обстановката и да предотвратят случилото се след това на терена. Смятам, че има пропуск на тези, които проведоха футболната среща. Те не са подхванали нужните дейности за съответната защита на мача “, регистрира зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР