Всичко добро за Созопол сме го направили ние – църкви,

...
Всичко добро за Созопол сме го направили ние – църкви,
Коментари Харесай

Борисов в Созопол: Всичко добро за общината сме го направили ние. Като гледам ПП-ДБ ме е яд

Всичко положително за Созопол сме го създали ние – църкви, разкопки, пречиствателни станции.
Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на обиколка в града, предава Епицентър. С него бяха и претендентът за кмет на Бургас Димитър Николов, регионалният водач на партията Иван Алексиев и депутатите Андрей Рунчев и Галя Желязкова.
Те разгледаха реновираната черква „ Св. Кирил и Методий “ в Созопол.
„ Църквата е фантастична “, съобщи Борисов и попита за вложените средства в ремонта: „ Близо 1 млн. лева “, му обясниха от управата на града.
„ Това правехме ние по времето на упралението на ГЕРБ – църкви, джамии, католически храмове. Има какво да надграждате, да надграждате “, обърна се той към членовете на партията в региона, които му подсетиха и за приноса на видния историк проф. Божидар Димитров за развиването на археологията в района.
„ След като виждам по какъв начин възвръщат държавна сигурност отвред и то Политическа партия и Демократична България, по този начин ме е гняв, че преди време свалихме от министерски пост Божидар Димитров, тъй като в миналото е ходил в Италия. Сега те си поставят внуците и снахите на тези постове. “, напомни Борисов.
По-късно Борисов ще се срещне със симпатизанти в Бургас.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР