Всички знаят, че аз съм политикът, който е водил най-много

...
Всички знаят, че аз съм политикът, който е водил най-много
Коментари Харесай

Станишев: С Борисов водим битки, не кавги

„ Всички знаят, че аз съм политикът, който е водил най-вече борби с Бойко Борисов, не кавги, а политически противодействия и всъщност ”. Това сподели водачът на ПЕС и някогашен ръководител на Българска социалистическа партия Сергей Станишев по адрес на рецензиите, които получи от съпартийците поради похвалните си думи към министър-председателя.

Станишев назова Борисов общественик във връзка обещанието на премиера да поддържа кандидатурата му за ръководител на Европейския парламент. След това обаче отдръпна кандидатурата си, тъй като не одобри контрактуваното в Брюксел.

„ Г-н Борисов в дадения случай действаше, изхождайки от националния интерес, и предстоящо от българските жители, мисля, че хората задоволително добре оцениха това негово държание, както и това, че Европейски Съюз ми оказа такава чест ”, разясни Станишев.

„ Ние не можем да се съгласим с думите на господин Станишев, че е господин Борисов е общественик. Г-н Борисов за нас е провален политик и води България към дъното ”, разяснява в Народното събрание депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев.

Не всички в Столетницата обаче утвърдиха острата реакция против Станишев.

„ Според мен е преждевременно. Моите препоръки постоянно са били към управлението да събира мощните водачи, а не да разделя ”, сподели Антон Кутев.

От ГЕРБ подсетиха, че единствено изборите са мерило за триумфа в политиката. 

„ Това е несъмнено една следизборна абстиненция, в последна сметка кой е провален, кой не – го вземат решение хората на изборите ”, сподели Томислав Дончев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР