Всички знаем колко проблемни могат да бъдат различни типове аварии

...
Всички знаем колко проблемни могат да бъдат различни типове аварии
Коментари Харесай

Колонки,  свързани с iPhone, предотвратяват пожари

Всички знаем какъв брой проблематични могат да бъдат разнообразни видове повреди в дома или офиса ви, които са свързани с някакъв тип запалване. Вече можем да го възпрем благодарение на джаджите на Apple.

Новата функционалност на колонките на компанията – Apple Home Pods може да разпознава тон. Когато във вашия дом се включи тревога или въглероден диоксид, те незабавно засичат това.
-->
Ако настроите вашия iPhone, iPad или Apple Watch да се свързва с колонката, можете да получите мигновено уведомление и да предотвратите пожара или най-малко да намалите вредите от него.

„ С комфортни нови способи за ръководство на ежедневните задания и надзор на интелигентния дом, потребителите към този момент могат да основават интелигентни домашни автоматизации благодарение на Siri, да получават вести, когато в дома им бъде открита тревога за пушек или въглероден окис и да ревизират температурата и влажността в стая - всичко със свободни ръце. "

 

Новото встъпление в настройките на Apple e гратис, като беше оповестено през януари, а е налично от 21 април 2013 година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР