Всички знаем колко е важно да поддържаме имунитета си. Особено

...
Всички знаем колко е важно да поддържаме имунитета си. Особено
Коментари Харесай

5 продукта, които укрепват имунитета

Всички знаем какъв брой е значимо да поддържаме имунитета си. Особено в интервал на пандемия. Хората с невисок имунитет са по-податливи на въздействието на вируса и поради това боледуват по-често. Ето за какво е значимо да одобряваме такива артикули, които въздействат позитивно на имунитета ни. Вижте кои са петте продукта, които му се отразяват най-добре, съгласно китайското издание WeChat.
те са богати на каротин, който е антиоксидант. По данни на научни проучвания каротинът превъзхожда 100 пъти вит. Е.
 Проучване: 11 минути извършения на ден удължават живота Проучване: 11 минути извършения на ден удължават живота
Най-ново изследване откри, че са ни нужни не повече от 11 минути физически извършения на ден, с цел да удължим живота си, написа в. "...
- вит. Б6, който се съдържа в бананите въздейства благотворно върху имунната система, а също така може да предотврати развиването на рак на кожата и на пикочния мехур. Освен това вит. Б6 се ползва и за профилактика при образуването на камъни в бъбреците и лекуването на безсъница. Дневната доза се съдържа в два банана.
той овлажнява кожата, способства за набирането на мускулна маса, има противовъзпалителен и обезболяващ резултат. Прилага се при язви, изгаряния и други болести. Прополисът е мощен естествен имуностимулатор и унищожава вируси и бактерии. 
те оказват помощ за образуването и повишението на жизнеспособността на левкоцитите, като по този метод укрепват имунитета. 
тя е потребна и в недопечен и в сушен тип. Папаята има антибактериално и противовъзпалително деяние. Стимулира кръвообращението, покачва еластичността на кръвоносните съдове, спомага за спадането на отоци. Освен това има подмладяващ и обезболяващ резултат. 

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР