Всички знаем ,че закуската е най-важна. Тя зарежда тялото ни

...
Всички знаем ,че закуската е най-важна. Тя зарежда тялото ни
Коментари Харесай

Три идеи за бързи и здравословни закуски

Всички знаем,че закуската е най-важна. Тя зарежда тялото ни след съня и ни дава сила за ежедневните отговорности. Точно за това би трябвало деликатно да сортираме какво да закусваме. Ето някой предписания за закуска, които нямат да ви лишават доста от времето ви, с цел да ги приготвите, а в това време са извънредно потребни за вас и за цялото ви семейство.

Плодова салата

Тук към този момент комбинациите са доста. Просто може да нарежете от всички плодове, които имате и да прибавите още нещо по ваш усет. Пример: киселото мляко е извънредно подобаваща съставна част за вашата плодова салата, също по този начин може да добавите канела, която в действителност е една фалшификация, което може да ви помогне в загубата на непотребни килограми, може да добавите разнообразни типове ядки, за предпочитане несъмнено те да бъдат сурови, също по този начин плодовете стават още по-вкусни с мед, който придава наслада, само че в това време е доста потребен, за разликата от елементарната рафинирана захар.

Плодове с извара

Може да ви прозвучи необичайно, само че комбинацията на плодове с обезмаслена извара и 1-2 лъжици сметана вършат една в действителност вкусна и потребна закуска, която няма да ви отнеме от времето заран. Но в случай че се по-предвидливи може да я приготвите и от вечерта и да съхраните в хладилника.

Овесени ядки

В последно време някой хора показват сериозно мнение за овесените ядки, само че не могат да оспорят, че съдържат в себе си нужните фибри и желязно, които са нужни освен за дребни, само че и за огромни. Може да ги смесите с прясно или кисело мляко и да прибавите нарязани на дребно плодове. За предпочитане овесените ядки да бъдат накиснати авансово в млякото.
тагове здравословна закуска рецепта
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР