Всички знаем, че поскъпването на имотите бе един от рекордите

...
Всички знаем, че поскъпването на имотите бе един от рекордите
Коментари Харесай

Имотите поскъпват. Дори къщата на Дядо Коледа СНИМКИ

Всички знаем, че повишаването на парцелите бе един от върховете на 2022 г. 

Това се случва освен у нас, само че и в целия свят.
-->
Дори домът на Дядо Коледа на Северния полюс е поскъпнал с 12% през последната година и в този момент коства 1.154 млн. $. Това означи компанията за недвижими парцели Zillow пред CNN. Стойността на къщата на положителния дъртак е повишена със 77% от 650 000 $ за шестте години, откогато брокерът го следи.

Домът на Дядо Коледа с три спални и две бани и 25 акра прилежаща земя е издигнат през 1800 година Той е  „ потънал в чара на Стария свят, само че с помощта на скорошно възобновяване предлага модерни улеснения “, го разказва брокерът. Основната постройка има много улеснения, които клиентите търсят, в това число камина от пода до тавана и гурме кухня.

В допълнение към спалните, има и спокоен кабинет, който има „ впечатляващо бюро за писане, оградено от същата маса за шиене, която той употребява, с цел да направи истинското плюшено мече “, гласи обявата.



Няма потребност да се притеснявате и за елфите: те имат свои лични къщи, пръснати из парцела. Други характерности на това мислено имение включват дребна плантация за вечери и селска мини кабина, която е „ направена от ръчно дялани трупи и цялостна с характерност “.



Хората имат вяра в чудесата и магията. Обявата на Zillow е посетена от над 3 милиона души и прави домът на Дядо Коледа един от най-гледаните. Колкото до цената на парцела, може да се каже, че тя се приближава до цените на парцелите в региони, „ допустимо най-близо до Северния полюс “.

/profit.bg/

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР