Всички знаем, че едно от най-трудните неща в живота на

...
Всички знаем, че едно от най-трудните неща в живота на
Коментари Харесай

Коя зодия е най-подходяща за ваш приятел

Всички знаем, че едно от най-трудните неща в живота на всеки човек е основаването и запазването на едно другарство. Ежедневно се срещаме със стотици хора, само че хората, на които избираме да се доверим и остават в сърцето ни се броят на пръсти.

ОВЕН 21 март – 19 април

Представителите на зодия Овен са може би най-верните другари. Бъдете сигурни, че без значение от събитията постоянно ще застанат на ваша страна, ще се застъпят за вас, ще ви защитят. Овните са доста дейни и витални, тъй че би трябвало да се научите да спазвате забързаното им движение. Те ще са ви признателни, в случай че ги съпровождате на всички места. Зодия Овен може да сътвори положителни другарства с останалите огнени знаци, земните знаци ще ги отегчат, другарството с водните няма да е продължително, а въздушните от противопоставен пол ще ги съблазнят.

ТЕЛЕЦ 20 април – 20 май

Телците пазят ревниво приятелите си. Те се доверяват мъчно, тъй че се въоръжете с самообладание, до момента в който ви позволен в действителност покрай себе си. Знайте, че представителите на зодия Телец ще създадат всичко за приятелите си. Върнете им жеста, като ги обграждате непрестанно с внимание и не ги пренебрегвате. Зодия Телец основава мощни другарства с другите земни знаци, с водните също могат да изградят постоянна връзка, рядко се схващат с въздушни знаци, а с огнените се получава взривоопасна композиция.

БЛИЗНАЦИ 21 май – 20 юни

Ако желаете да се сближите със зодия Близнаци, то тогава наложително ги ласкайте и изтъквайте позитивните им качества непрекъснато. Представителите на зодия Близнаци се славят с тежките си характери. Подгответе се постоянно да влизате в словесни битки с тях. За тях от изключителна значимост е персоналното мнение и умеенето да го защитаваш. Зодия Близнаци може да сътвори трайни и мощни другарства с представители на огнените знаци, както и на въздушните, а земните знаци не дават отговор на условията на Близнаците.

РАК 21 юни – 22 юли

Представителите на зодия Рак държат извънредно доста на приятелите си. Без подозрение те ще създадат всички за околните си. Но внимавайте да не загубите доверието им, в случай че това се случи, не разчитайте към този момент на Раците. Грижете се за приятелите си зодия Рак – те ще оценят старанието ви високо. Зодия Рак може да сътвори положителни другарства със земните знаци, а също и с водните, с въздушните и огнени знаци мислят прекомерно друго и продължително другарство е малко евентуално.

ЛЪВ 23 юли – 22 август

Лъвовете ще пазят приятелите си на всички места и когато и да е. Разбира се, благодарността ви би трябвало да се показва в чести похвали към представителите на зодия Лъв. Бъдете сигурни, че те преценят всяка обстановка трезво, невъзмутимо и постоянно заслужено. Не търпят безпочвеното пъчене. Зодия Лъв основава мощни другарства с всички огнени знаци, както и в множеството случаи с въздушните знаци, водните и земните знаци могат да завоюват другарство с Лъв, когато той е осъзнал какво желае от живота.

ДЕВА 23 август – 22 септември

Може би няма да се учудите, че представителите на зодия Дева са последователи на чистотата и спретнатостта. Именно по тази причина те харесват дружбата тъкмо с подобен вид хора. Чувството за комизъм на Девите е пословично, те постоянно ще ви карат да се смеете от сърце. Имайте поради, че те не постоянно обичат да споделят всичко и считат за по-удачно да не ви натоварват със личните си проблеми. Зодия Дева може да се сприятели с останалите земни знаци, водните знаци също се схващат с лекост, до момента в който с огнените и въздушните имат прекомерно доста разлики.

ВЕЗНИ 23 септември – 22 октомври

Представителите на зодия Везни постоянно обмислят доста деликатно всяко свое решение. Затова когато ви дадат съвет, можете да сте сигурни, че в действителност го мислят. Везните обичат да се грижат за другите и го вършат с лекост. Бъдете почтени с тях, те ще оценят прямотата ви, не са последователи на неистини и заобикалки. Зодия Везни се сприятелява най-често с останалите въздушни знаци, както и с огнените, земните знаци им се костват отегчителни, а считат водните за прекомерно прочувствени.

СКОРПИОН 23 октомври – 21 ноември

Ще бъдете обградени с внимание и благи жестове, в случай че се сприятелите със зодия Скорпион. Те ще застанат зад концепциите ви, без значение дали те са за личностно развиване или просто някоя палавщина, която ще ви развесели. Представителите на зодия Скорпион ценят високо искреността. Не се тормозете, в случай че ви засипват с голям брой въпроси, това е типично за тях. Зодия Скорпион основава дълги другарства с останалите водни знаци, както и със земни, въздушните знаци не се нравят на Скорпионите поради студенината им.

СТРЕЛЕЦ 22 ноември – 21 декември

Стрелците основава извънредно дълготрайни другарства. В никакъв случай няма да скучаете със Стрелец. С лекост се трансформират в душата на компанията и могат да ви забавляват с часове. Представителите на зодия Стрелец простят другарските неточности елементарно, в случай че им признаете цялата истина. Лицемерието не им е присъщо и не го толерират. Зодия Стрелец може да сътвори мощни другарства с огнени и въздушни знаци, земните знаци са прекомерно практични за Стрелците, а водните не им се нравят.

КОЗИРОГ 22 декември – 19 януари

Представителите на зодия Козирог се славят с нескончаемите си цели и устрема да ги реализиран непременно. Козирозите са предани другари, които постоянно ще ви се притекат при положение, че имате потребност от помощ. Не обичат да се двоумят и да оставят работата си незавършена. Зодия Козирог основава чудесни другарства с останалите земни знаци, водните ги подтикват да повярват в себе си и личните си благоприятни условия, огнените и въздушните знаци потискат Козирозите.

ВОДОЛЕЙ 20 януари – 18 февруари

Най-комуникативните и обградени с най-вече другари са точно Водолеите. Разговорите са стихията им, а за тематиката не се тормозете – те се славят с богата обща просвета и се способени по доста въпроси. Представителите на зодия Водолей мъчно позволяват до себе си близки другари, само че в случай че постигнете такова, то несъмнено ще си заслужава. Зодия Водолей може да се сприятели с въздушни знаци и огнени знаци, водните и земните знаци не са по усета им.

РИБИ 19 февруари – 20 март

Рибите се славят като най-позитивно настроената зодия. Като другари те са доста предани, виновни и правилни, само че в случай че ги разочаровате, ще ви простят доста мъчно и няма да не помнят обидата, която сте им нанесли. Представителите на зодия Риби обичат постоянно да им показвате привързаността си към тях. Зодия Риби основава трайни другарства с останалите водни знаци, както и със земните, огнените и въздушните знаци не въздействат добре на Рибите и другарствата им не устоят дълго.

Инфо: https://www.astrodata.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР