Всички връзки се изменят с течение на времето. Колкото по-дълго

...
Всички връзки се изменят с течение на времето. Колкото по-дълго
Коментари Харесай

10 жестоки закона на любовта, които не можете да избегнете

Всички връзки се променят с течение на времето. Колкото по-дълго сте дружно с някого, толкоз повече промени ще настъпят. Някои от тях могат да бъдат страшни или притеснителни. Ако се вгледате в тях обаче, ще видите, че те чисто и просто са нов стадий от вашата обич.

Например…

10. Доверието е извънредно нежно

Всички връзки се основават на доверие. Понякога то може да наподобява в действителност солидно. Това обаче е лъжливо и рисково възприятие, защото доверието сред двама сътрудници може да бъде разрушено изключително бързо и елементарно.

9. Понякога и двамата ще бъдете отегчени

Само в фантазиите идеалната двойка прави всичко дружно и в никакъв случай не се отегчава. В действителността прочитането на книга или среща с другари може да наподобява доста по-интересна от вечер, прекарана с колегата. Това не значи, че сред двама ви се е образувала отдалеченост. Просто си дайте опция да прекарате малко време по настрана и доста скоро още веднъж ще се забавлявате дружно.

8. Не постоянно ще сте на една и съща страна

Дори и да сте единомислещи по всички значими решения в живота ви, рано или късно ще настане време, когато и двамата ще стоите на отсрещните страни, отстоявайки правилата си. Важно е да не се ядосвате на обичания си човек. Опитайте се да намерите излаз от обстановката дружно.

7. Бракът и децата не са решение, а предизвикателство

Много хора имат неправилната визия, че бракът ще заздрави връзката им, или пък че децата ще запълнят дупките във взаимоотношенията им. И бракът, и родителството са извънредно сложни проби. Това е обикновено. Както сте усвоили карането на колело, по този начин и ще се научите да бъдете добър сътрудник и родител. Да, понякога ще падате, само че с течение на времето ще ставате все по-добри.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР