Всички ваксини, които имат ефикасност и минимални странични ефекти, са

...
Всички ваксини, които имат ефикасност и минимални странични ефекти, са
Коментари Харесай

Проф. Мермерски: Ваксините ще ни спасят

Всички ваксини, които имат резултатност и минимални странични резултати, са спасението на човечеството. Това разяснява пред пред Bulgaria ON AIR проф. Йонко Мермерски, който е лекар по органична химия във Вашингтон. Според него е отговорно  и вярно да се имунизират хората, с цел да преборим  вируса. „ При изискване, че не всички хора имат достъп до ваксина, би трябвало да се обмисли добре зеленият паспорт ", сподели проф. Йонко Мермерски

Според него и имунизацията Sputnik V също е добра, а имунизацията на Johnson & Johnson е светлина в тунела. " Аз бих споделил - лъч, който осветява пътя отвън тъмнината на Ковид-19. " По думите му, съхранението на тази ваксина е на 2-4 градуса, което е е необикновено облекчение. Професорът изясни, че в Съединени американски щати забавянето не е поради производството, а в самото използване. Ситуацията там той дефинира като " огромно комплициране ".

" Надявам се Johnson & Johnson да ги одобрят през днешния ден, процесът няма по какъв начин да се спре. В Африка са се отказали от AstraZeneca и чакат Johnson&Johnson, което ще освободи потенциал, който евентуално ще пристигна към нас ", означи ученият.

По думите му другите ваксини не отпадат като вид.

" Стадният имунитет е развой, който настава последователно, и ще пристигна време, в което ние ще асимилираме вируса. Всички предвиждат, че до края на годината ще стигнем до прага на стадния имунитет ", подчерта проф. Мермерски.

Към момента самият той не е имунизиран, тъй като има антитела.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР