Всички в парламента са на нокти какви разкрития ще направи

...
Всички в парламента са на нокти какви разкрития ще направи
Коментари Харесай

Всички на нокти. Денков видя заговор срещу кабинета

Всички в Народното събрание са на нокти какви разкрития ще направи Радостин Василев, който през днешния ден в 11 ч дава конференция. Кирил Петков разгласи, че чака сглобки от записани диалози на хора от „ Промяната ”.

Виждаме опити от всевъзможни страни да се блокира държавното управление. Разделението е огромно, залогът е огромен. Това съобщи акад. Николай Денков в коридорите на Народното събрание.
-->
„ Нека да забележим какво ще каже през днешния ден Радостин Василев. Доколкото знам, се е похвалил, че има с него институции и хора от престъпния контингент, които това ги интересува. Ще се опитам, доколкото можем, умерено да минем през тези трудности. Мисля, че и госпожа Габриел има предпочитание да се види краен резултат ”, съобщи още Денков.

Той засегна и гласуванията в Правна комисия от през вчерашния ден. „ ГЕРБ -СДС споделиха, че ще одобряват Крумовите закони, само че през вчерашния ден част от текстовете бяха осакатени. Много е значимо да забележим по какъв начин ще се развие тази част. Ако стартираме да подменяме текстовете, почваме да гласуваме закони, които няма да реализират същинска правосъдна промяна. Аз не знам дали бих желал да продължаваме в тази посока. Това е доста по-важно, в сравнение с министерските постове ”, изясни Денков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР