Всички усилия на служебния кабинет са насочени в посока да

...
Всички усилия на служебния кабинет са насочени в посока да
Коментари Харесай

Янев: Правим всичко възможно да няма локдаун

Всички старания на служебния кабинет са ориентирани в посока да не се стига до локдаун. Това съобщи министър председателят Стефан Янев, който дава отговор на въпроси в рубриката " Властта приказва! Открито " във фейсбук страницата на Министерския съвет..

Дневно се тестват по 50-60 хиляди души след въвеждането на ограниченията, а това дава по-мащабен взор над разпространяването на ковид. 

Проблемът със здравето и животът на хората от една страна е персонален, само че ние живеем в общество и би трябвало да бъдем и публично виновни. Не задължаваме никого да се имунизира, а зеленият документ е международна парктика. Ваксината е единственият препарат, който работи против ковид, в света има сложени 7 милиарда ваксини, добави министър председателят.

Стефан Янев сподели, че е имунизиран, само че не го е оповестил до момента обществено, тъй като това е негов персонален избор.

Изборите ще бъдат извършени както е планувано - на 14 ноември, уточни Янев.

Кога децата ще се върнат на учебно заведение?

Търси се опция за тестване на децата със специфични щадящи проби, с цел да може безвредно децата да се върнат в класните стаи в идващите 10 дни. Родителите ще имат право на избор - тези, които не желаят да тестват децата им, могат да оставят децата си да се образоват онлайн, изясни министър-председателят.

Очаквайте детайлности!

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР