Всички училища и детски градини в София ще бъдат оборудвани

...
Всички училища и детски градини в София ще бъдат оборудвани
Коментари Харесай

Камери на всички училища и градини в София

Всички учебни заведения и детски градини в София ще бъдат оборудвани с камери до 2022 година Това е заложено в новата Стратегия за сигурност на Столичната община за интервала 2021-2027 година Документът към този момент е пуснат и за публичното разискване.

Основният фокус на тактиката е върху разширението на видеоконтрола в града. В момента Системата за видеонаблюдение на София разполага с 3019 камери. За интервала 2014-2019 година новите са 1700.

Едновременно с слагането на повече камери в образователните заведения е заложено и да продължи построяването на видеонаблюдение в обществени домове, паркове, подлези, градини и детски площадки. Също по този начин ще се разшири и постройката на Оперативния дежурен център.

В Стратегията е сложено за цел и да продължи преструктурирането на „ Общинска полиция “ с оглед увеличване на броя на служителите на реда, които да работят директно по запазване на публичния ред.

Освен с Министерство на вътрешните работи е належащо да продължи и да се задълбочи взаимоотношението с НСО по отношение на реализирането на държавни церемонии, визити на задгранични делегации, се показва в документа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР