Всички сме впечатлени от невероятната трансформация на Лили Джеймс в

...
Всички сме впечатлени от невероятната трансформация на Лили Джеймс в
Коментари Харесай

Мечтаете за фигурата на Лили Джеймс? Вижте с кои упражнения можете да я постигнете!

Всички сме впечатлени от невероятната промяна на Лили Джеймс в лимитирания сериал Pam & Tommy. Освен сложните грим и прическа, които актрисата получи, с цел да замязя на Памела, Лили тренира интензивно в продължение на месеци, с цел да се снабди и с тялото на спасителката на плажа.

Зад усилената стратегия на Лили стои треньорът Мат Беван.

"Лили трябваше да изиграе същинска икона, а това значи, че щеше да е подложена на доста рецензии за това дали наподобява като Памела. За мен като треньор обаче е значимо клиентите ми да стигнат досега, в който дават най-хубавото от себе си ", споделя Беван в изявление за Vogue.

"А това значи да се снабди с вътрешната убеденост и мощ на Андерсън. Разбира се, и да наподобява допустимо най-вече на нея чисто образно. "

Треньорът споделя, че Джеймс е влезнала във форма за към 4 месеца. Затова той е съставил стратегия, която включва четири или пет тренировки на седмица, които поради пандемията са били напълно виртуални.

"Трябваше да сме изобретателни и да използваме наличното - леки дъмбели, ластици, въртящ диск и хавлиени кърпи. Да, тези, с които се подсушаваме ", коментира Беван. След това той е подбрал извършения, които да развиват както горната, по този начин и долната половина на тялото й.

Освен тренировките, Беван изготвя и хранителен режим за Лили, който е изключвал захарта и алкохола. "Трудно е работиш без същински да си решен на задачите си - изключително в случай че те са да изглеждаш като Памела Андерсън. Но работихме настойчиво и го постигнахме! "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР