Всички сме чували какви ли не клишета, свързани със секса

...
Всички сме чували какви ли не клишета, свързани със секса
Коментари Харесай

Разбиха мита, че мъжът обожава червено бельо

Всички сме чували какви ли не клишета, свързани със секса и мъжете. Но дали всичко е правилно?Оказа се, че не. Или най-малко по този начин твърди световноизвестният сексолог Дария Вебер. Според него има три неща, които се вменяват на всички мъже що се отнася до секс желанията им.

„ Да, мощният пол харесва тези работи, само че надалеч не толкоз, колкото им се вменява “, прецизира той. Именно поради това сексологът Дария Вебер реши да развенчае три от най-големите сеск мита, свързани с мъжете.

Ето кои са те:

Според сексолога проучванията неведнъж удостоверяват, че цветът на бельото няма никакво значение за мъжа и не може да е всеобщ култ. Няма значение дали е алено или черно, мъжете обичат транспарантно или оптимално отворено долни дрехи, най-много неналичието му.

Второ!

Това в действителност е тренд от последното десетилетие, само че множеството мъже избират зоната на бикини да е с кокетна прическа или срамна линия. Има и такива, които са спокойни, когато в интимната зона на дамата има недокосната „ естествена растителност ”.

„ Следователно е невероятно да се твърди, че това е реалност, който важи за всички мъже “, споделя сексологът.



Според сексолога мъжете доста обичат да следят процеса на навлизане по време на секс, защото постоянно виждат подобен сюжет в порното. Същото се отнася и за позата на ездача.

„ Те обичат, когато една жена е от горната страна, само че не толкоз за гледане, а тъй като в този случай дамата господства, а това също е еротична фотография от порно “, сподели Вебер. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР