Всички се стремим и надяваме на щастлив живот. е, понякога

...
Всички се стремим и надяваме на щастлив живот. е, понякога
Коментари Харесай

Луд късмет за тези зодии през юли

Всички се стремим и надяваме на благополучен живот. е, от време на време и при някои хора нещата се получават малко по-трудно, други пък би трябвало съществено да се потрудят и преди този момент да страдат,а при трети нещата се получават безпроблемно.

Но тъй като това е по този начин? Е, съгласно астролозите това се дължи най-много на зодията, под която е роден даден човек.

Сега известният астролог Влад Рос заприказва за неземно благополучие и вманиачен шанс, които ще сполетят няколко зодии. При това напълно скоро.

„ Има тъкмо пет зодии, които ще се радват на доста наслада и благополучие. Те могат да осъществят фантазиите си и да реализират всичките си цели “, споделя той.

По думите му щастливите дни за пети пет зодии ще стартират още с настъпването на юли и ще продължи през целия месец.

Ето кои са петте зодии, за които юли ще е извънредно късметлийски:

Лъв
„ Венера ще остане в Лъв, тъй че това е първата зодия, която ще се радва на доста шанс през юли месец. Те би трябвало да извърнат внимание на любовния фронт, както и да поемат самодейността “, споделя Влад Рос.

По думите му като цяло Лъвовете ги чакат най-разнообразни положителни събития. „ Няма да е ненужно да отидете на отмора “, добави астрологът.

Близнаци
„ Ако премислят старите си проблеми, то юли ще е късметлийски за тях “, споделя Влад Рос. По думите му представителите на тази зодия ги чака голям прогрес в кариерата.

Може и да подхванат свои лични бизнес или пък да разширите това, което към този момент са почнали. „ Имат всички шансове да реализират огромен триумф “, безапелационен е астрологът.

Дева
Девите имат необикновен шанс във връзка с работата. След 10-ия ден от юли месец в дома им ще влезе Марс, тъй че ще имат остатък от сили.

„ Благодарение на тяхната интензивност те могат безвредно да стартират да спортуват. Освен това те могат да реализират покачване в работата и даже да управляват екип “, споделя Влад Рос.

Скорпион и Стрелец
„ Скорпионът също е измежду щастливите зодии през юли месец. Хората от тази зодия би трябвало да бъдат по-настоятелни и тогава ги чака огромно благополучие. Ще имат шанс в дълги пътувания и пътувания. Същото важи и за Стрелците “, споделя астрологът, написа
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР