Всички се питат какво се случва с Анджелина Джоли. Тя

...
Всички се питат какво се случва с Анджелина Джоли. Тя
Коментари Харесай

Всички се питат какво се случва с Анджелина Джоли

Всички се питат какво се случва с Анджелина Джоли. Тя просто губи хубостта си.

През последните години холивудската звезда мина през доста сложен интервал. Красавицата, която бе пример за женственост на всяка млада дама, се разваде със сексимвола на Холивуд - Брад Пит.
-->
Двамата не се разделиха ласкаво, като Джоли даже повдигна завесата към персоналните им връзки, признавайки че е била жертва на принуждение, а Брад постоянно е посягал към чашката.

Снимки на Джоли в мрежата тормозиха почитателите й. Звездата явно наподобява не изключително добре, а от предходния й искра съвсем няма диря. В допълнение към това като че ли съзнателно Джоли е заложила на сиви и черни цветове в облеклата си. Тя очевидно тотално е спряла да се грижи за външния си тип, предава БЛИЦ.

Косата й наподобява на метла - изсъхнала и слаба. Анджелина прекалява с диетите и точно на това се дължи както нежното й телосложение, по този начин и всички провали по косата и кожата й.

Устните на Анджелина, които бяха най-сексапилната част от тялото й съгласно всички, наподобяват доста по-малки, а от предходната им пухкавост безусловно няма и диря. Сякаш е легнала под ножа и ги е понижила.

Актрисата наподобява очевидно потисната и депресирана и тотално е изгубила своята хубост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР