Всички руски военнослужещи, които бяха разположени на окупирания Змийски остров,

...
Всички руски военнослужещи, които бяха разположени на окупирания Змийски остров,
Коментари Харесай

Избиха всички орки на Змийския остров

Всички съветски военнослужещи, които бяха ситуирани на окупирания Змийски остров, са починали при обстрел по базата от страна на украинските сили, заяви военният кореспондент Роман Цимбалюк.

Змийският остров падна в ръцете на орките на Путин още в първия ден на войната.

Граничарите на Украйна, които го пазеха, обаче се популяризираха с репликата „Русский военный корабль, иди нахуй!“, отправена към флагмана на съветския черноморски флот.

По-късно крайцерът „Москва“ в действителност потъна, откакто две украински ракети „Нептун“ поразиха корпуса му.

8 военнослужещи са напуснали острова и са били отведени от острова на територията на Крим. Според един от тях съветското командване е знаело, че островът може да бъде ударен, само че не са подхванали каквито и да е дейности, оповестява Цимбалюк.

Според журналиста военнослужещи от елементи 1229 на разследващия център (военна част 53189, Севастопол) и 744 информационен център (военна част 40136, Севастопол) на Черноморския флот са били на Змийския остров сега на удара от страна на ВСУ.

Въоръжените сили на Руската федерация водят всички за „безследно изчезнали“.

Украинските войски поразиха цели в региона на Змийския остров два пъти през последните пет дни.

Първоначално бе унищожено оборудването, в това число системите за противовъздушна защита, а през вчерашния ден един украински безпилотен аероплан „Байрактар“ потопи край крайбрежията на острова два съветски катера „Раптор“ – видео с потапянето на катерите Вижте в таг Украйна .
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР