Българският национал Доминик Янков влезе като резерва в 63-ата минута

...
Българският национал Доминик Янков влезе като резерва в 63-ата минута
Коментари Харесай

Доминик Янков изигра 30 минути за Монреал срещу Интер

Българският национал Доминик Янков влезе като запаса в 63-ата минута за своя отбор Монреал, в шампионата на Американската Мейджър-лига, против Интер (Маями), където блестят мегазвездите Лионел Меси и Луис Суарес. Монреал изненадващо поведе с 2:0, с голове на Брис Дюк в 22-ата минута и на Жюл Вилсен, 10 минути по-късно.

Вилсен се трансформира в основател и на първото попадение, откакто проби от ляво по крилото и безусловно сервира топката на Дюк.

В края на първата част обаче - единствено в границите на минути, гостите от Флорида изравниха. Най-напред Матиас Рохас понижи с тъкмо осъществяване на свободен удар от 28 метра, а след него и Суарес вкара за 2:2, към този момент в добавеното време. Уругваецът заби 11-ото си попадение през сезона, пращайки топката с десния крайник в мрежата след осъществяване на ъглов удар.

Победата на Интер (Маями) беше обезпечена от Бенджамин Кремаски, който се разписа в 59-ата минута след пас на Рохас. Три минути след този гол на терена се появи Доминик Янков, заемайки позицията на създателя на второто попадение за техния отбор Жюл Вилсен.

Мегазвездата Лионел Меси - осемкратен притежател на Златната топка като най-хубав състезател в света, напусна за малко мача в края на първото полувреме, откакто явно имаше някакъв проблем с лявото си коляно. Три минути преди неговият отбор да понижи резултата, той беше сритан на тъча от бранителя на домакините Джордж Кембъл и самичък потегли към пейката на отбора си, викайки доктора. След къса работа на щаба обаче, той се върна на терена.

Монреал заема 12-о място в Източната конференция на МЛС, с 12 точки от 11 мача, до момента в който Меси и компания са водачи с 27 точки, от 8 победи, 3 равенства и 2 провали, като водят с 3 точки над Синсинати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР