Ако Рууд ван Нистелрой не беше ударил напречната греда с

...
Ако Рууд ван Нистелрой не беше ударил напречната греда с
Коментари Харесай

От производител на ром до познавач на Cobra Bomb, мозъците зад социална медийна платформа, плюс експерти и треньори в изобилие (и един все още играе!)... Какво се случи със звездите на Ман Юнайтед и Арсенал от „Битката на старото“ през 2003 г. Трафорд`?

Ако Рууд ван Нистелрой не беше блъснал напречната греда с дузпата си в последната минута - което докара до блъскането на холандеца нападателно от няколко играчи на топчиите, изключително Мартин Киоун – удивителният непобеден сезон на Арсенал може и да не се е случил.

По-рано Патрик Виейра беше изпъден за изритане против Ван Нистелрой, до момента в който към този момент беше на жълт картон, само че в последна сметка нямаше голове.

Мартин Кеоун крещи в лицето на Рууд ван Нистелрой, откакто нападателят на Манчестър Юнайтед пропусна късна дузпа в техния абсурден конфликт с Арсенал през септември 2003 г. 

Изображението на Киоун, който се подиграва с Ван Нистелрой след пропуща му, се появи на задна страница на всеки вестник 

Често имаше доста малко, което да разделя Арсен Венгер (вляво) Арсенал и Манчестър Юнайтед (вдясно) на сър Алекс Фъргюсън в борба за купата по това време 
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР