Всички ресторанти за бързо хранене от веригата Макдоналдс (McDonald's) във

...
Всички ресторанти за бързо хранене от веригата Макдоналдс (McDonald's) във
Коментари Харесай

Затварят ресторанти на Макдоналдс заради епидемията

Всички заведения за хранене за бързо хранене от веригата Макдоналдс (McDonald's) във Англия и Ирландия ще бъдат затворени за неопределен срок в понеделник вечер поради пандемията на ковид.

Макдоналдс разгласи на 17 март, че ще затвори салоните за хранене във всички английски и ирландски заведения за хранене на идващия ден, и ще се концентрира само върху продажби за из път и доставки по домовете.

„ През последните 24 часа стана ясно, че поддържането на нужната обществена отдалеченост при осъществяване на огромен брой поръчки за на открито и обслужване на клиенти в коли става все по-трудно. Затова взехме решение да затворим всички заведения за хранене във Англия и Ирландия от 19:00 ч. понеделник, 23 март "се споделя в изказване на основния изпълнителен шеф на Макдоналдс за района Пол Померой.

Померой призна, че решението е взето мъчно, само че сигурността на чиновниците е на първо място за компанията. "Ще работим с разнообразни организации във Англия и Ирландия, с цел да разпространяваме храна от нашите заведения за хранене на най-нуждаещите се “ даде обещание той.

Померой благодари на 135-те хиляди чиновници за техния труд и устойчивост през сложния интервал и даде обещание на клиентите да ги осведомят посредством обществените мрежи и уеб страницата на компанията. „ Погрижете се един за различен в този невиждан интервал. Очакваме с неспокойствие да се забележим незабавно щом е безвредно да се отвори “, сподели изпълнителният шеф.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР