Всички пристигащи от България в Израел, ще бъдат подлагани на

...
Всички пристигащи от България в Израел, ще бъдат подлагани на
Коментари Харесай

Израел налага задължителна карантина за българи

Всички идващи от България в Израел, ще бъдат подлагани на наложителна 14-дневна карантина, без значение от това дали са преболедували COVID-19 или имат сложени ваксини.

Мярката влиза в действие от 11 август 2021 година, оповестяват от Министерство на външните работи.

По информация на посолството ни в Тел Авив интервалът на изолираност може да бъде понижен на 7 дни - след PCR тест с негативен резултат.

Остават в действие досегашните ограничения за влизане на територията на страната. Пътуващите до Израел следва да показват документ за преболедуване на ковид или за имунизация, както и за негативен PCR тест, изработен не по-късно от 72 часа преди пътуването. При идване в страната те подлежат на втори PCR тест.

Освен това, всички непознати жители, пътуващи до Израел, би трябвало да получат авансово позволение за влизане в страната.

Инструкции за подаване на документи за позволение за влизане на непознат жител, който има виза за Израел, може да бъдат открити на следния линк:  

Заявленията би трябвало да се подават до Службата на органа за популацията или до консулската работа по местоживеене:  

Инструкции за пътешестване до и от Израел с въздушен превоз може да се намерят на:  

При нужда от подпомагане българските жители могат да се свържат с посолството на България в Израел на телефон: + 972 3 696 13 72, 259 и дежурен мобилен телефон в извънработно време: +972 547640089, както и на е-mail: [email protected].
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР