Всички погледи са насочени към председателя на парламента Никола Минчев.

...
Всички погледи са насочени към председателя на парламента Никола Минчев.
Коментари Харесай

Всички погледи в Никола Минчев. Кого ще накаже за боя в НС?

Всички погледи са ориентирани към ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. Кого ще накаже за вчерашните грозни подиуми в Народното събрание? Искрен Митев от „ Продължаваме промяната ” и водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов съвсем се сбиха в пленарната зала пред погледите на възпитаници, които гостуваха в Народното събрание и гледаха съвещанието от балкона. Митев обиди Костадинов, наричайки го „ Копейкин ”, водачът на „ Възраждане ” му го върна с „ дръвник ”. А по-късно Митев дръпна вратовръзката на Костадинов и това провокира депутатско меле.

 „ Истината е, че това, което се случи през вчерашния ден, е неприемливо. Неслучайно рейтингът на Народното събрание е толкоз невисок. Най-жалкото е, че всичко това се случи пред погледа на деца, които бяха на посетители на Народно събрание ”, съобщи зам.-председателят на Комисията по бюджет и финанси в Народно събрание и народен представител от „ Продължаваме Промяната ” Венко Сабрутев в студиото на Нова тв.

„ Не бих желал да разясня кой е отговорен. Чакаме с неспокойствие да излезе решението на ръководителя на Народното събрание ”, добави Сабрутев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР