Всички оръжия от арсенала на Москва, включително стратегически ядрени оръжия,

...
Всички оръжия от арсенала на Москва, включително стратегически ядрени оръжия,
Коментари Харесай

Пигмеят Медведев: Ще защитаваме завладените територии с ядрени оръжия!

" Всички оръжия от арсенала на Москва, в това число стратегически нуклеарни оръжия, могат да бъдат употребявани за отбрана на украински територии, станали част от Русия. " Това съобщи някогашният съветски президент Дмитрий Медведев. От началото на войната дребосъкът е употребен от Кремъл да афишира изключително радикалните и нападателни концепция на тамошната клика.

По думите му референдумите, проведени от откритите от Русия и сепаратистки управляващи в огромни елементи от окупираната от Русия украинска територия, ще се състоят и " няма връщане обратно “.

" Русия разгласи, че освен мобилизационните качества, само че и всевъзможни съветски оръжия, в това число стратегически нуклеарни оръжия и оръжия, основани на нови правила, могат да бъдат употребявани за такава отбрана ", уточни Медведев.

Референдумите, които би трябвало да се проведат в следените от Русия елементи на украинските провинции Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие, както и част от провинция Николаев, се чака да доведат до резултати, които преобрадаващо поддържат присъединението към Русия.

Гласуването, проведено след няколко дни предупреждение при военна окупация, беше наречено машинация от Киев и неговите западни съдружници, които също така показаха, че няма да признаят резултатите.

Ако бъдат публично признати в Руската федерация, окупираните територии, където украинските контраофанзиви набраха скорост през последните седмици, според нуклеарната теория на Москва ще имат право на отбрана с съветски нуклеарни оръжия.

Москва не управлява изцяло нито един от четирите района, които се чака да се опита да анексира, като единствено към 60% от Донецка и 66% от Запорожка област се държат от съветската войска.
ТЕМА преди 1 час 1875 преди 2 часа 1229 преди 2 часа 1191
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР