Всички обичаме да пиев кафе - сутрин, следобяд или на

...
Всички обичаме да пиев кафе - сутрин, следобяд или на
Коментари Харесай

Дами, кафето прави бюста ви по-малък

Всички обичаме да пиев кафе - заран, следобед или на среща с другари... Но в този момент се оказва, че обичаната ни напитка, която има десетки разновидности като усет и предписания, има малко необичайно деяние.

Според едно шведско изследване кафето може да окаже въздействие на гърдите и техния размер!

Онколози от университета в Лунд провели в детайли изследване върху рака на гърдата, само че изследвали и гръдната обиколка на 300 дами. В центъра на опита била връзката сред пиенето на кафе и размера на бюста.

А резултатът изненадва: при премерване на гръдната обиколка било установено, че даже три чаши кафе дневно могат да смалят бюста!

Причината за това е, че кофеинът подтиква разграждането на женския хормон естроген, заради което бюстът се смалява с времето, написа Обекти.



Все отново няма място за суматоха – наранени са единствено дами със характерен ген, само че даже и при тях смаляване не настава от през днешния ден за на следващия ден.

„ Любителките на кафе не трябва да се тормозят, че бюстът им не може да се спаружи за една нощ – в действителност, той става по-малък, само че няма да изчезне “, успокоява онкологът Хелена Йернстрьом.



Затова експертите предлагат да се съблюдава златната среда. Пийте го, само че с мярка.

Защото то несъмнено има и позитивни качества: подтиква обмяната на веществата, оказва помощ за намаляване и защищава от сърдечно-съдови болести. Освен това шведското проучване стигнало до извода, че огромните количества кафе понижават заплахата от рак на гърдата.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР