Всички ние обичаме романтичните и и понякога тайно си мечтаем

...
Всички ние обичаме романтичните и и понякога тайно си мечтаем
Коментари Харесай

15 двойки от екрана, които не получиха заслужения щастлив край

Всички ние обичаме сантименталните и и от време на време скрито си мечтаем да имаме сходна трепетна връзка с някой обичан човек. Но кои са филмите, в които любовните двойки не получават заслужения благополучен край? Разберете в нашата ранглиста!

Рейчъл и Рос можеха да се оправят доста по-добре



Рос беше просто ужасяващ. Той ревнуваше прекомерно и приемаше Рейчъл за даденост. Много хора намират героя от известния ефирен „ Приятели “ сексист и . Може би Рейчъл трябваше да замине в  и да открие нов обект на любовните си трепети.

Катнис може би щеше да е по-добре необвързана



Главната героиня от „ Игрите на глада “ в хода на своя протест имаше да мисли за по-важни неща от. На нея й липсваха обществени умения и какъвто и да било интерес към мъжете, до момента в който не беше принудена от шоуто. Допускаме, че Катнис би била по-щастлива сама.

Цялата сантиментална история между Тед и Робин беше доста объркваща



Робин и се разведоха, Трейси умря и чак тогава Тед и Робин се събраха повече от 25 години откакто връзката им завърши. Цялата сага към техните връзки звучи нереалистично. Героите от ситкома „ Как се срещнах с майка ви “ слагат въпроса дали не е належащо заглавието да се промени на „ Как се срещнах с майка ви, изчаках да почине и се събрах с най-атрактивната ми другарка, която не желае да има деца “.

Голямото отчаяние, че Миа и Себастиан от „ Ла Ла Ленд “ не останаха дружно най-после



Филмът беше изграден реалистично до самия край и това разруши сърцата ни. Много ни се искаше Миа и Себастиан да бъдат дружно на финала.

Има и още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР