Всички мобилни телефони, които ще излъчват и заснемат от секционните

...
Всички мобилни телефони, които ще излъчват и заснемат от секционните
Коментари Харесай

Изборно кино! Телефоните за вота готови

Всички мобилни телефони, които ще излъчват и снимат от секционните комисии при преброяването на бюлетините на 2-ри април, към този момент са предадени във компанията " Информационно обслужване ", а нужното приложение е качено. Днес се прави повторна инспекция на устройствата, а другата седмица пред медиите ще се показва и по какъв начин работят, съобщи Нова тв.

Ивайло Филипов, изпълнителен шеф на " Информаицонно обслужване ", разяснява нуждата от повторна инспекция на смарт телефоните.
-->
" Да се убедим ние, че устройството е конфигурирано качествено, че има сигнал, батерията му е заредена на 100 %. Направили сме тест, който демонстрира, че при заредено на 100% устройство при видеоизлъчване и видеозаснемане по едно и също време, батерията устоя над 8 часа и половина ", сподели Филипов.

Членовете на секционните комисии ще бъдат подготвени да боравят с телефоните, а платформата, през която ще се следи онлайн броенето, е сигурна и предпазена, по този начин, че да издържи и по-голям интерес, добави той.

" Смятаме, че ще използваме доста сигурна платформа, подхождаме доста съществено към процеса, по този начин, че да има гарантиране за всеки един жител, вие, публицистите да може да употребявате интернет уеб страницата. Очакваме доста натоварване, има доста интерес към него ", сподели още специалистът.

По данни на мобилните оператори, все още в към 15% от секциите с видеонаблюдение няма задоволително покритие на интернет, само че се работи.

" Трите телекома, те работят и сега и ще работят до изборния ден за увеличение на покритието с увеличение на опциите и потенциала на мрежата, по този начин, че качеството на предавания сигнал да е по-добро и надлежно там, където преди дни е нямало, да бъде покрито ", съобщи Филипов.

Там, където секция остане без покритие на интернет, няма да има лъчение, а единствено снимане. После видеото ще се качи на платформата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР