Всички мъже завиждат на Гришо. Не само защото е млад,

...
Всички мъже завиждат на Гришо. Не само защото е млад,
Коментари Харесай

Гришо показа новата. Коя е Мадалина, която побърква мъжете ГОРЕЩИ СНИМКИ

Всички мъже завиждат на Гришо. Не единствено тъй като е млад, хубав, богат и доста надарен. Но и тъй като направи своя една от най-красивите дами в света. 


-->
Румънската актриса и модел Мадалина Диана Генеа топли леглото на Григор Димитров. Двамата за първи път се демонстрираха дружно, публикувайки в профилите си в " Инстаграм " фотография от вечерята им в Рим нощес. Часове по-рано сексбомбата беше в ложата на българина за мача му с Новак Джокович. 

Мадалина освен е утешила Гришо след загубата, явно сред тях има освен това от другарство, написа БЛИЦ.



Слуховете за връзка сред Гришо и Мадалина се ускориха още повече, откакто двойничката на Ирина Шeйк се появи в ложата му и на шампионата в Мадрид. 

Медиите в Румъния незабавно гръмнаха за любовния им романс. Част от заглавията бяха: " Сексбомба омайност плейбой №1 в международния тенис " и " Балканска обич пламна в Мадрид ".



Гришо от дълго време се потвърди като огромен плейбой, откакто имаше връзки още с Мария Шарапова, Никол Шерцингер и Лолита Османова.

Мадалина Генеа обаче по нищо не им отстъпва. 35-годишната хубавица е една от най-котираните сексбомби на Балканите, а и в Италия, където живее от години и покорява стилния подиум на Апенините. 

Коя в действителност е новата на Гришо и кои известни мъже са минали през леглото й?

Мадалина Диана Генеа е родена на 8 август 1987 година в Слатина - град в южна Румъния с към 80 хиляди поданици население, в историко-географската област Олтения, част от Влашко. 

Мадалина като дете учи пиано и балет в продължение на 7 години. Завършва Националния лицей " Йон Минулеску " в Слатина. На 15-годишна възраст взема решение да преследва кариера в модата. Мести се в Милано, където живее и до през днешния ден. Все по-често се изявява на огромния екран. Миналата година взе присъединяване във кино лентата " Deep Fear ", в който си партнира с британския артист Ед Уестуик. 

Преди това влезе в облика на самата София Лорен в " Домът на Гучи ", отдаден на семейството Гучи. През годините Мадалина се е снимала и в други филми, измежду които " Младост " на Паоло Сорентино, " Обикновените идиоти ", режисиран от Енрико Ландо. 

Снимала се е в безчет доста реклами и е много дейна в обществените мрежи. В " Инстаграм " Мадалина има над 1,1 милиона почитатели. 

Румънката е магнит за известните мъже. В плен на хубостта й падат холивудските звезди Леонардо ди Каприо и Джерард Бътлър. Звездата от " Титаник " първи лудва по нея, а по-късно и Бътлър. Връзката й с Ди Каприо обаче не продължава дълго. Далеч повече време Мадалина прекара в прегръдките на Бътлър. Приема тежко края на връзките им, тъй като е бясно влюбена в него. След това за малко е с дизайнера Филип Плейн.

Преди години високата 180 см Мадалина има алъш-вериш и с Ерос Рамацоти. Дори взе участие в клипа на един от огромните му шлагери " Il Tempo Tra Di Noi " (б.р. - " Времето сред нас " ).

Знае се още за връзките й с футболисти, измежду които италианският плейбой Марко Бориело и Николо Дзаниоло. Преди години се твърдеше, че Мадалина е мачкала чаршафите й с Кристиано Роналдо. 

Малцина знаят, че румънката има дете. Тя ражда момиче на известния румънски композитор Матей Стратан. Детето им се споделя Шарлот и е на 5 годинки, живее с майка си в Милано. 

Със сина на милионера Дан Стратан сe разделят и събират няколко пъти, до момента в който поставят дефинитивно завършек на връзката си през 2019 година След това Мадалина за малко беше в прегръдките и на милиардера Вито Шнабел. 

За раздялата с бащата на щерка си Мадалина споделя: " Мислехме за брак, само че не е елементарно да се поддържа връзка сред Букурещ и Милано. От друга страна, когато срещнах Матей, който има компания в Румъния, той знаеше, че моята работа и животът ми са в Италия ". 

Сексбомбата е взела участие и в еротични фотосесии, показвайки без срам прелестите си, на които в този момент Гришо се любува...
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР