Всички, които избраха Вежди Рашидов, се интересуват от хартиената измама“,

...
Всички, които избраха Вежди Рашидов, се интересуват от хартиената измама“,
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Много му се иска на Бойко да ни прегърне

„ Всички, които избраха Вежди Рашидов, се интересуват от „ хартиената машинация “, разяснява пред Българска национална телевизия ген. Атанас Атанасов от Демократична България.  

„ Важната тематика е хартиеното гласоподаване и не зная дали това не бе примамката, на който се хвана Корнелия Нинова... Инсталираха Вежди Рашидов и до него е Росен Желязков, а откъм гърба е Десислава Атанасова, и оттова към този момент отиваме към Банкя “, уточни политикът. За него е значимо по какъв начин ще се дефинира дневният ред на Народното събрание.

„ Важни са детайлите – какви точки ще влизат в дневния ред. Контролиращите този развой ще желаят да се гледат тези, които да им носят дивиденти. Нагласата към този миг е, че отново отиваме към избори “, счита Атанасов. Според него ГЕРБ са популяризирали имена от Демократична България - претенденти за началник на Народното събрание.

„ Много му се желае на Бойко да ни прегърне, само че знаем, че прегърнатият от Бойко си отива от политиката. Ние създадохме Демократична България с съществена цел – да се борим с демонтирането на корупционния Борисов режим. Тези опити за нечиста сделка от страна на ГЕРБ би трябвало да се разсейват всекидневно “, добави Атанасов. Той изиска да се остави в предишното въпросът за това дали Демократична България трябваше да има взаимно явяване с Политическа партия на изборите.

„ Не можем да подкрепим държавно управление с мандат на ГЕРБ. Ние ще обезсмислим цялостното ни битие. Бихме подкрепили държавно управление единствено с втория мандат на Политическа партия, само че с условия. Ние с ГЕРБ не можем да бъдем дружно, и Движение за права и свободи – те са като сиамски близнаци, скрити зад паравана ”, безапелационен е ген. Атанасов.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР