Всички кметове на кметства и кметски наместници на населени места

...
Всички кметове на кметства и кметски наместници на населени места
Коментари Харесай

Колеги зарадваха младоженци, гражданският брак бе обявен от кмета на Община Ловеч 

Всички кметове на кметства и кметски наместници на обитаеми места на Община Ловеч се включиха в ритуалапо подписване на цивилен брак сред Юсеин Ахмедов и Красимира Бинакова, кметски наместник на село Чавдарци. Това стана на 25 март 2022 година в ритуалната зала в Бароковата къща в Ловеч, като акцията бе защитавана до последно в загадка от младоженците.

Гражданският брак бе разгласен от Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч, която пожела на двамата доста здраве,дълъг и благополучен фамилен живот. Пътят, по който вървите ще е изпълнен освен с наслади, само че и с компликации, по тази причина не допускайте равнодушието да легне сред вас, насочи разчувствани думи кметът.

Корнелия Маринова връчи удостоверението за подписан цивилен брак на младоженците. Младоженците размениха пръстени и отпиха от виното, което е еднообразно за двамата, така както скърбите и насладите в живота.

На ритуала кумуваха Даниела Цанова, секретар на Община Ловеч, и инж. Тони Паричев, шеф на Дирекция „Административно-правно и осведомително обслужване“. Поздравление от Сдружението на кметовете и кметските наместници в общината сервира кметът на село Слатина Ваня Стоянова.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР