Всички искаме партньорът до нас да бъде щастлив. Понякога обаче

...
Всички искаме партньорът до нас да бъде щастлив. Понякога обаче
Коментари Харесай

Как да поддържаме страстта във връзката?

Всички желаеме сътрудникът до нас да бъде благополучен. Понякога обаче не е нужно да влагате кански старания и средства в това. Достатъчно е да бъдете изобретателни и да го извършите с обич. Моментът на изненада също е значим. Направете го особено и персонално!

Добро утро с благополучен край
Мъжете си падат доста, но в действителност доста по оралните милувки. Можете да се погрижите за него като го разсъните с малко милувки, които за него ще приключат с благополучен край. До вечерта той ще е измислил най-малко 100 метода по какъв начин да ви се отблагодари подобаващо… с оргазъм.

Карта от бележки
Това изисква подготовка от по-рано. Направете листчета/знаци с инструкции, които през целия ден да попадат в ръцете му. Поставете знаци в колата, в джобовете на сакото му, в портфейла му, на гърба на телефона му. Всяко би трябвало да е загадъчно, само че да има цел, която да го води на друго „ равнище “. А крайната цел? Може да е някакъв подарък, може и да сте вие – гола, в леглото, заобиколена от ароматни свещи и с две чаши за шампанско в ръце.

Секси фотоси през целия ден
Ако връзката ви е от години, то евентуално от дълго време не сте подгрявали половинката с някакви секси фотоси и послания. Ще му дойдат много ненадейно, само че и повдигащи либидото, което е и задачата. Като се прибере вкъщи ще ви се нахвърли още от вратата. А за какво не видео?

Честитете му празника със секси видео
Не е нужно да се разсъбличате или към този момент да сте гола. Сексапилът не е единствено в голотата. Направете го персонално, интимно и доста особено. Ще го оцени.

Запазете му билет за необикновено преживяване
Познавате мъжа до себе си по-добре от всеки различен. Ако той мечтае да посети някоя група, да лети с парашут или да направи нещо друго рисково, в този момент е моментът да го изненадате. Може да извършите изненадата за двама, в случай че и вас ви влекат сходни неща.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР