Всички искаме да имаме секси повдигнато дупе и стегнати бедра,

...
Всички искаме да имаме секси повдигнато дупе и стегнати бедра,
Коментари Харесай

Смалете дупето и бедрата с лесни упражнения

Всички желаеме да имаме секси повдигнато дупе и стегнати бедра, само че това не се получава с магическа пръчица. Трябва твърдоглавие и труд!

Освен, че би трябвало да заложим на хранителен режим и кардио, е наложително в тренировката си да включим извършения, които ще оформят съвършено ханша ни. Фитнес гуруто на звездите Ана Крайсер дава златните придвижвания, които най-лесно ще ви приближат до идеалната форма на дупето.

Ето и самите извършения!

За първото упражнение ви би трябвало една по-ниска табуретка. Стъпете с десния крайник на нея и повдигнете нагоре левия крайник, като коляното е под ъгъл от 90 градуса. Върнете се назад на пода. Направете три серии от 20 повторения с всеки крайник.

Вземете гиричка в дясната ръка и от разкривен стоеж приклекнете на една страна, като изтегляте ръката пред тялото. Изправете се и направете напад напред, като повдигнете ръката с гиричката нагоре. Ако това упражнение ви се стори мъчно, не изпозлвайте тежести. Направете три серии от 15 повторения с всяка страна.

Заемете поза за планк. Повдигнете левия крайник от земята, свийте го в коляното, тъй че стъпалото да сочи към тавана. Задръжте тази позиция за няколко секунди и още веднъж изправете крайници. Повторете и с десния крайник. Направете три серии от по 15 повторения с всеки крайник.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР