Всички граждани и юридически лица, които имат въпроси относно противоепидемичните

...
Всички граждани и юридически лица, които имат въпроси относно противоепидемичните
Коментари Харесай

Важни телефони при съмнения за коронавирус в област Монтана

Всички жители и юридически лица, които имат въпроси по отношение на противоепидемичните ограничения за ограничение разпространяването на COVID-19 у нас, въведени на територията на страната със заповед на здравния министър Кирил Ананиев, могат да задават своите въпроси на телефонната линия на Национална система 112.
Телефони на РЗИ в Монтана за информация за дейностите на здравните управляващи във връзка с COVID-19 на: 0882 30 10 83 и 096 39 17 33
Своите въпроси по отношение на COVID-19 можете да зададете и на телефонен номер 02 807 87 57 в Министерството на здравеопазването.
„ Ситуационният център “ на Министерството на външните работи също дава отговор непрекъснато: +359 2 948 24 04, +359 2 971 38 56. От министерството предизвестиха, че сигналът свободно значи, че линията е заета. Ситуационният център дава и имейл за връзка: [email protected]
От националния щаб за ковид упорстват хората да се свързват с персоналните си лекари по телефона, с цел да получат съвет от тях по какъв начин да работят. Не би трябвало да вървят в кабинетите им, с цел да не популяризират (евентуалната) болест. Общопрактикуващият доктор може да предложи на пациента да се свърже със Спешна помощ. Те имат оборудвани със защитни дрехи екипи и би трябвало да го закарат до надлежно здравно заведение по райони.
Хората, които нямат персонален доктор, би трябвало да се свържат с Регионалната здравна ревизия (РЗИ) на своето обитаемо място.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР