Всички формации в управляващата коалиция работят за пълен, 4-годишен мандат,

...
Всички формации в управляващата коалиция работят за пълен, 4-годишен мандат,
Коментари Харесай

ДаБГ работи едновременно за 4-годишен мандат и за предсрочни избори

Всички обединения в ръководещата коалиция работят за цялостен, 4-годишен мандат, само че динамичността на политическия развой им постанова да се приготвят и за възможни предварителни избори. Такъв коментар направи пред bTV Атанас Славов - народен представител от " Демократична България " (ДБ) и член на националното управление на " Да, България " (ДаБГ), по отношение на изявлението на партийния си водач Христо Иванов предходната събота, че нови избори са прекомерно евентуални.

" Работим за цялостен мандат, само че се готвим във всеки един миг, когато жителите изискат властта назад ", уточни Славов.

По отношение на внезапно падналите изборни резултати на дясната коалиция, той разгласи, че те би трябвало да бъдат  " оценени в границите на целия политически подтекст през миналата година ". " Направихме го и беше поета политическа отговорност ", сбито добави депутатът, намеквайки за подадената оставка от Христо Иванов.

Самият Иванов беше избран отново с голямо болшинство на провелата се национална партийна конференция предходната събота. Други претенденти за лидерската позиция нямаше. " Христо Иванов на този стадий е неоспорим водач в ДаБГ. Нямаше други кандидатури, при все, че имаме напълно демократична, изпод нагоре процедура на лъчение на водачи ", посочи Славов. И добави, че в партията управлението получава упреци, че са " прекомерно демократични ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР