Всички емисии новини на Българското национално радио вече са на

...
Всички емисии новини на Българското национално радио вече са на
Коментари Харесай

Слушай новините по всяко време на БНР Play

Всички излъчвания вести на Българското национално радио към този момент са разполагаем за слушане в новата платформа на медията БНР Play. Записи от новините на всеки час от ефира на стратегия " Хоризонт ", спорт и прогнозата за времето са налични от всяко мобилно устройство и за всички българи, живеещи отвън страната.

Платформата дава централизиран достъп до мултимедийното наличие от уеб страницата на БНР. Най-важната и достоверна информация от деня – репортажи, изявленията, мнения, музикални стриймове, от всички стратегии на Българското национално радио – " Хоризонт ", " Христо Ботев ", Радио София и районните стратегии на публичната медия – със тон, текст, фотоси или видео.

В БНР Play е допустимо слушателите сами да избират аудио и образно наличие, селектирано от новинарските и публицистични предаванията на всички стратегии на БНР, с помощта на навигацията по стратегия, по дата и по предаване.

Най-важната информация, събрана от публицистите на Българското национално радио единствено в няколко минути, е налична когато и да е и от всяко мобилно устройство на bnr.bg/play .
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР