Всички други, които се обявяваха за наша алтернатива, очевидно не

...
Всички други, които се обявяваха за наша алтернатива, очевидно не
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Нужно е редовно правителство, търпението се изчерпва

Всички други, които се обявяваха за наша опция, явно не са такава. Не са в положение да поемат никаква отговорност. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

„ Вече имаше две вероятни за сформиране на държавно управление – и през април, и през юли. Търпението на българите ще се изчерпи, те желаят непоклатимост и сигурност. Единствено ГЕРБ е потвърдила, че може да я обезпечи “, разяснява Атанасова актуалната политическа обстановка в страната.

Хипотезата за избор на експертно държавно управление с къс небосвод до пролетта, Десислава Атанасова разяснява по този начин:

„ Редовно държавно управление се избира за 4-годишен мандат, не с някакви други периоди, визирани в някакъв план на решение. На България й нужно постоянно държавно управление, което да взема решения и носи отговорност. Предстоят освен тежки рецесии, които явно служебното държавно управление не може да ръководи. Предстои да се създаде гласоподава и бюджет за идната година, както и доста друго въпроси, които служебното държавно управление не е добре да прави, тъй като по-късно не е ясно кой ще носи отговорност “.

За възможни нови предварителни парламентарни избори тя съобщи: „ ГЕРБ постоянно взе участие на избори с една единствена цел – повече доверие от повече български жители. Победа, това е задачата ни “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР