Дакота Джонсън, станала известна от ролята си във филмовата адаптация

...
Дакота Джонсън, станала известна от ролята си във филмовата адаптация
Коментари Харесай

Звездата от 50 нюанса си показа трътката в дантели

Дакота Джонсън, станала известна от ролята си във филмовата акомодация на книгите „ 50 нюанса сиво “, май вече е сгодена за дългогодишния си другар Крис Мартин. И до момента в който двойката се подготвя за сватбата, почитателите на актрисата нямат самообладание да я видят в булчинска рокля.

Актрисата е една от главните фигури в Холивуд през последните години, която настойчиво залага на голите рокли. Някои подозират, че като нищо ще се появи даже в най-важния ден от живота си точно с транспарантна одеждa.

Интересното е, че стилът на Дакота се промени доста след присъединяване й в провокативната драма „ 50 нюанса сиво “. Преди това Джонсън постоянно избираше по-женствени и деликатни облици. Но в този момент актрисата най-често може да бъде забелязана в открити тоалети. Дакота просто обожава мрежестите тоалети, миниполите и топовете с доста смело деколте.

Именно този облик оказа помощ на Джонсън да се влюби в един от най-хубавите ергени в Холивуд, някогашния брачен партньор на Гуинет Полтроу, артиста Крис Мартин. Избраникът й е с към 12 години по-възрастен от нея, само че и двамата настояват, че това не ги тормози.

Наскоро Дакота отново събра всички погледи, откакто се появи на събитие по дантелено долни дрехи. Красавицата бе облечена с рокля, която по-скоро биеше на нощница. Прозрачната материя бе със наследник колорит и не криеше дантеленото й долни дрехи изпод.



За тази визия Дакота заложи на безгрижна прическа и доста лек грим.

Най-забележителният подробност от тоалета беше дългата висулка на врата на момичето. Само Дакота съумява сполучливо да комбинира такива грандиозни рокли с елементарни аксесоари и обикновен жанр. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР