Всички добре знаем колко полезни са ядките за човешкия организъм.

...
Всички добре знаем колко полезни са ядките за човешкия организъм.
Коментари Харесай

Направете ядките още по-здравословни с този прост трик

Всички добре знаем какъв брой потребни са ядките за човешкия организъм. С една обикновена стъпка обаче можем да ги превърнем в супер храна.

Използвайки един обикновен трик, можете елементарно да извлечете максимума от потребните свойства на ядките за здравето.
10 ядки и семена, които е хубаво да приемате ежедневно
Ядките са потребни за организма и с тях ще можете да си набавите нужните субстанции за организма. В идващите редове ще посочим ядки...

1.       Какъв е верният метод да се употребяват ядки?

Ядките са богати на ненаситени мазнини и значими хранителни субстанции. Но с цел да може тялото ви да получи оптималния набор от  полезни свойства, е належащо да знаете по какъв начин да ги консумирате вярно.

Да, ядките са с високо наличие на ненаситени мастни киселини и високо наличие на витамини В и Е, минерали като калий, магнезий и фосфор, които са значими за производството на хормони. По-долу ще намерите експертни препоръки за един трик, благодарение на който да накарате тялото да усвои оптимално всички тези супер хранителни субстанции.

2.       Ядките съдържат нездравословни субстанции

Някои ензимни инхибитори и фитинова киселина могат да бъдат открити във всички растителни храни, само че най-много в ядките и семената. Това са естествени субстанции, които са биологично нужни за консервирането на ядките.
Кои са най-полезните ядки за кожата?
Едва ли има човек, който да не знае какъв брой потребни за здравето ни могат да бъдат ядките за организма, само че дали всички типове ядки са поле...

Те обаче могат да бъдат нездравословни за хората и да причинят храносмилателни проблеми и хранителни дефицити. Поради тази причина би трябвало да внимавате с потреблението на ядките или пон да знаете по какъв начин да ги обработите, с цел да са в действителност потребни.

3.       Направете ядките си по-здравословни

Известният американски фитнес треньор и диетолог Симран Косла в своя обява в обществените мрежи предлага наложително накисване на ядките и семената преди консумация. Така всички нездравословни субстанции се разтварят, което прави ядките по-здравословни и  усвояването им ще е по-добро.

Като цяло, можете да сте сигурни, че тялото усвоява повече хранителни субстанции по този метод. Малките ядки би трябвало да се наквасен в купа с топла вода за една нощ най-малко за осем до 24 часа, твърди специалистът.

За страдание, поради непрекъснатото бързане, мнозина пропущат тази значима стъпка, преди да похапнат от обичаните си ядки. Няма потребност да губите време, тъй като накисването е значимо, с цел да извлечете максимума от тези хранителни бомби.
Ядките и сушените плодове, които би трябвало да участват в диетата ви
30 г ядки дневно, това е идеалното количество за дълъг и на първо място здравословен живот. Това е заключението на изследване, оповестен...

Вероятно ще се изненадате, че този съвет се отнася с цялостна мощ за потреблението на орехите. Ако желаете в действителност да усетите резултата им върху паметта и здравето ви, накиснете си във вода нужното количество през нощта и на сутринта ще имате една в действителност засищеща и супер потребна закуска.

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР