Всички бленуваме да разпуснем край брега на морето, с пясък

...
Всички бленуваме да разпуснем край брега на морето, с пясък
Коментари Харесай

4 бийч бара в София, в които морето не ни липсва

Всички бленуваме да разпуснем край брега на морето, с пясък под краката и коктейл в ръка. За страдание, жителите на София би трябвало да прекосят цялата страна, с цел да стигнат до Черноморието. Ако нямате опция да отскачате до там постоянно, ние ви предлагаме опция – няколко бийч бара в столицата, които носят чувството за безвремие и успокоение с усет на почивка!

Beach Bar

На ул. „ Г. С. Раковски “ 106 се намира оазисът, където времето е спряло – без значение кой сезон е, там лятото е постоянно! Меките шезлонги край басейна са идеални за спонтанен градски плаж, а вечер светват стотици декоративни лампички, които ни карат да се усещаме като че ли съзерцаваме звездното небе на плажа...

Можем да се радваме на качествена музикална селекция, от време на време има и участия на реализатори като Прея, които способстват за положителното въодушевление. А разковничето за него се крие в... екзотичните коктейли! Да, Beach Bar предлага богат избор от вкусни коктейли, като нашият безспорен любимец е Fashion Breeze – напитка с Bacardi Carta Blanca, десертно вино Руби Порт, къпини, бадем и лайм. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Beach Bar (@beach.bar.sofia)

 

Има и още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР