Всички активности по случая Нотариуса представляват една имитация. След убийството

...
Всички активности по случая Нотариуса представляват една имитация. След убийството
Коментари Харесай

Съдия Цариградска: Всички активности по случая Нотариуса са имитация

Всички интензивности по случая " Нотариуса " съставляват една реплика . След убийството на Мартин Божанов не е имало нито една твърда и решителна институционална реакция.

Това мнение изрази пред БНР арбитър Владислава Цариградска, която твърди, че е

" Явно това е следващата замяна - описи, които още веднъж бяха извадени от хора от политическата власт , от, без да има изясненост по какъв начин се вадят тези описи. Какви хора, въз основа на какви доказателства са били включени там. На този стадий за мен изрично няма вяра в тези формати да бъде разкрита истината. "

" Аз съм затруднена да представям доказателства, тъй като не ми се разрешава да вземам участие в нито едно произвеждане , в което мога да желая събиране на доказателства, по-специално досъдебното произвеждане за заканите по отношение на мен ", посочи арбитър Цариградска.
 Над 10 магистрати влизали в клуба SS - повече прокурори, в сравнение с съдии
Над 10 магистрати влизали в клуба SS - повече прокурори, в сравнение с съдии

Атанас Атанасов дава листата на краткотрайната комисия за Нотариуса

Тя напомни, че самият Борислав Сарафов, който в този момент извършва функционалностите на основен прокурор, описа по какъв начин се основават сходни докладни и сходни компромати, които от дирекция " Публична връзка " към основния прокурор се пускат към избрани медии.

Ако няма задоволително публичен напън институциите да проработят, тези групировки ще не престават да си разменят компромати, да търгуват с тях, а въпреки това е допустимо да продължи запушването на усти на хора като Мартин Божанов, разяснява още Цариградска.

По думите й би трябвало да се търси истината, с цел да може правосъдната система да се освободи от хората, които нямат място там.

Цариградска настоя да бъдат прекъснати опциите - нормативно и на практиката - сходни схеми да съществуват и отсега нататък.

Тя акцентира, че липсват безапелационни отговори от Министерство на вътрешните работи и ДАНС, които към момента не са споделили дали Мартин Божанов е бил скришен помощник на Министерство на вътрешните работи, дали не е бил и на ДАНС.
 Съюзът на съдиите: Реакциите на институциите за Нотариуса са
Съюзът на съдиите: Реакциите на институциите за Нотариуса са " постмортем "

Да се проверяват обективно и задълбочено всички изказвания за неговата съгласуваност със съдии, прокурори и адвокати
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР