Всички 140 автобуса и 30 тролея на общинската фирма“Градски транспорт“

...
Всички 140 автобуса и 30 тролея на общинската фирма“Градски транспорт“
Коментари Харесай

Биг Брадър във всички автобуси и тролеи във Варна

Всички 140 рейса и 30 тролея на общинската фирма“Градски транспорт“ посрещнаха новата 2018 година с видеокамери, инсталирани в тях, заяви за „Труд“ изпълнителния шеф инж. Злати Златев.

С тях се пресичат в точния момент джебчийските обири, от които пропищяха пасажери през последните години. Инвестицията за виденаблюдението е от 153 778 лева по плана „Интегриран градски транспорт“ в частта съфинансиране от локалния бюджет, изясни ръководителят Биляна Якова.

От общинската компания ще упорстват и за външни камери на предното стъкло на рейсове и тролеи, които ще засичат тапи и ПТП-та, които нарушават графика.

С въвеждане на смарт картите по плана „Интегриран градски транспорт“, които единствено ще се зареждат, ще се постави завършек на опашките от пенсионери, които се редят за абонамента с преференциални цени при започване на всяко тримесечие. Възрастните хора на 65 и 66 години с непрекъснат адрес имат право да пътуват против 2 лв. по една линия на месец, а над 67 години -по две линии. Миналата година те са наброявали близо 46 000 лева

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР