"Всеобхватна координация на миграционния процес" е темата на кръгла маса,

...
"Всеобхватна координация на миграционния процес" е темата на кръгла маса,
Коментари Харесай

Народното събрание ще бъде домакин на кръгла маса на тема Всеобхватна координация на миграционния процес

"Всеобхватна съгласуваност на миграционния развой " е тематиката на кръгла маса, проведена на 2 октомври от ръководителите на парламентарните комисии по външна политика и по вътрешна сигурност и публичен ред, взаимно с Международния център за развиване на миграционната политика и посолството на Финландия в България. Форумът ще стартира в 14.30 ч. в зала "Изток " на Народното събрание, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Предвижда се ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред на Народното събрание Пламен Нунев да направи изявление при започване на полемиката. Модератор ще бъде ръководителят на Комисията по външна политика Джема Грозданова.

Сред тематиките, които ще бъдат разисквани, са "Всеобхватен метод към миграцията - упованията на Република България " и "Преодоляване на политическата невъзможност по отношение на дебата за Европейската миграционна политика ". Сред основните представители ще са министърът на вътрешните работи Младен Маринов и основният шеф на Международния център за развиване на миграционната политика Михаел Шпинделегер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР