Вселената на супергероите отдавна не е запазена територия само за

...
Вселената на супергероите отдавна не е запазена територия само за
Коментари Харесай

Pandora пусна бижута, вдъхновени от супергероите на Marvel


Вселената на супергероите от дълго време не е непокътната територия единствено за мъжката публика. Тя е същинско ентусиазъм за ежедневните борби, които всички ние водим и ни дава това пламъче, с което да запазим характерността си все по този начин ярка.

Какво ще се получи обаче в случай че изяществото на бижута Pandora си стисне ръката със супергеройския сексапил на Marvel? Отговорът е ненадейно добра композиция, която да направи стила ни още по-закачлив.

Железният човек, Хълк, Тор, Черната вдовица и Капитан Америка се събират още веднъж под формата на неповторими сребърни талисмани върху Pandora Moments „ Отмъстителите “ в новата взаимна сбирка на! Най-големият бижутериен бранд в света и колосът във вселената на супергероите Marvel ни повеждат на шеметно премеждие с Отмъстителите, които са въплъщение на вярата, справедливостта и силата да отстояваш и постоянно да бъдеш себе си.



Затова талисманът „ “ символизира умеенето да прегърнем мощните си страни и да ги използваме за положително, „ “ е въплъщение на вярата и на това да отстояваме правилата си, a – на вътрешната мощ, която постоянно не намираме куража да разкрием пред самите себе си. „ “ в знаковата си поза със подписани пред гърдите ръце пък е знак на отговорността и справедливостта, до момента в който „ “ е израз на многото страни на всеки от нас, които би трябвало да приемем първо пред себе си, а по-късно и да покажем на света.



За да бъде открит най-благоприятен баланс, в MarvelxPandora откриваме също и „ “ под формата на талисмани и пръстен с 14К златно покритие и ръчно направени цветни кристали.



Изборът на герои и символики в взаимната сбирка на Pandora и Marvel не е инцидентен. Точно Отмъстителите са тези, които ни припомнят, че същинският воин е комплициран типаж, който има своите недостатъци и надалеч не е съвършен. Макар и уязвим, като всички нас, той постоянно намира куража и силата да се изправи и да отстоява своите правила и полезности с гордо вдигната глава. Именно посредством своите недостатъци и посредством силата да се бори за това, в което има вяра, същинският воин ни подтиква да покажем кои сме ние и какво мислим, усещаме, харесваме или не одобряваме. Да бъдем себе си без срам и без терзания – философия, която Pandora поддържа от години.

Подобно на обичаните ни супергерои, всяко от бижутата в сбирка MarvelxPandora носи съответно обръщение под формата на неповторима гравюра. От „ Find Your Power “ на „ Железния човек “ през „ True to Yourself “ на „ Щитът на Капитан Америка “ до „ Actually, I Can “ на „ “, посланията, които сбирката изпраща са по едно и също време надълбоко вдъхновящи и мотивиращи.



На част от талисманите в MarvelxPandora пък са гравирани някои от най-емблематичните реплики на съответния супергерой, които са същинска приятност за почитателите: „ Хълк “ носи надписа „ Hulk Smash! “, а „ Черната пантера “ – „ Wakanda Forever “. Материалите, които от Pandora са употребявали за ръчно приключените бижута в тази супергеройска сбирка са стерлингово сребро с покритие от 14К жълто злато, ръчно подложен пъстър гланц, кубични цирконии и ръчно изваяни цветни кристали.

Всеки същински воин се бори за по-добър свят, в който тържествуват правдивост, единение, тъждество и почтеност. Именно това са скъпите неща в живота, които ни сплотяват, и които би трябвало да показваме и пазиме непрекъснато. Бъдете смели и отстоявайте себе си и това, в което вярвате всеки ден. А за повече кураж съберете Вашите герои с MarvelxPandora!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР