Всеки знае, че тялото на човек изпраща най-верните сигнали за

...
Всеки знае, че тялото на човек изпраща най-верните сигнали за
Коментари Харесай

Тази част от тялото подсказва дали сте застрашени от инфаркт

Всеки знае, че тялото на човек изпраща най-верните сигнали за нещо неправилно. Ако забележите някаква смяна с него, нужно е неотложно да се обърнете към експерт. В противоположен случай може съществено да пострадате.

Има едно характерно положение на ноктите, което предвещава нещо ужасно. Какво е то, занапред ще разберете.

Учените са на мнение, че точно това положение алармира за инфаркт, инсулт или други сърдечни проблеми. За да ги избегнете, наблюдавайте телата си деликатно и неотложно се консултирайте с здравно лице, в случай че нещо ви тревожи.

Ако това се случи с ноктите ви, допустимо е да сте застрашени от инфаркт

Учените считат, че алените линии, появяващи се по ноктите, са симптом за някакво сърдечно заболяване. Не подминавайте тази смяна на тялото.

Не е наложително да има други признаци, типични за инфаркт или инсулт. Твърде евентуално е алените линии по ноктите да са ранно предизвестие.

Важно е да споменем обаче, че тези линии би трябвало да са се появили сами, без да е имало някаква контузия. Едва тогава може да значат нещо съществено, към което да методите отговорно. Ако сте прещипали нокътя си, не трябва да се тревожите. Нормално е неговият цвят да се промени.
 7 обстоятелството за инфаркта, които всеки би трябвало да знае 7 обстоятелството за инфаркта, които всеки би трябвало да знае
Инфарктът е водещата причина за смъртност при пациенти със сърдечни проблеми. През последните години наклонността е за увеличение случа...

Наблюдавайте още дали има покачване на температурата на нокътя. Това е идващ симптом за сърдечно заболяване.

Експертите са безапелационни, че хората, които водят здравословен метод на живот – спортуват интензивно и се хранят здравословно, са по-малко застрашени.

Препоръчително е да намалите потреблението на сол и да приемате колкото се може повече течности, плодове и зеленчуци.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР