Всеки закупил смарт часовник от Yettel до 31 август ще

...
Всеки закупил смарт часовник от Yettel до 31 август ще
Коментари Харесай

Смарт часовник от Yettel дава възможност за награда от DECATHLON

Всеки закупил смарт часовник от Yettel до 31 август ще може да взе участие в лотария, в която да завоюва ваучер за извършване на покупки от DECATHLON и други награди.

Партньорството сред двете компании е в границите на „ Смело напред “ – най-новата акция на мобилния оператор в поддръжка на дейния метод на живот. Тя има за цел да въодушеви хората да се движат повече, както и да живеят по-здравословно и уравновесено.

Изследване на мобилния оператор измежду българи на възраст от 15 до 70 години сподели, че 33% са присъединили технологиите в тренировките си и ги употребяват за мотивация и поддръжка на дейния си метод на живот. 42% от участниците в изследването употребяват смарт часовник в всекидневието си, 84% наблюдават с него детайлно дневната си интензивност, а 34% го употребяват за подготвителния си проект.

Партньорството с DECATHLON е следващата атрактивна промоция, част от акцията „ Смело напред “, с която телекомът ни припомня, че технологиите могат да ни вдъхновят да бъдем по-активни. В него могат да вземат участие всички клиенти на Yettel, които са купили смарт часовник в интервала до 31 август, без значение от модела. Участниците се записват за присъединяване за премиите посредством SMS и могат да завоюват ваучер за извършване на покупки от DECATHLON на стойност 50 лева или бандана с логото на Yettel.

Пълните правила на акцията, както и предлаганите модели смарт часовници можете да видите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР